Translate

Fontos

Tudta Ön, hogy az Európai Unióban minden gépkocsi tulajdonos szabadon választhatja meg, hogy hol végezteti a gépkocsija karbantartását?

Tovább...

 

Autósport

Partnereink

 

 

Tekintse meg tavaszi akciónkat!

 


katt. a részletekért

 

 NANOBIONIC

H2OFF®, csúcstechnológia Önnek!

 

Nanobionic Bp.XVII.

Nanobionic kezelésen résztvevő ügyfeleinket ajándékkal lepjük meg!
A kezelés részleteiről érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon!

*

A GetNano Kft. célja, hogy a hazai fogyasztók számára széles körben elérhetővé tegye a nanotechnológiával gyártott felületkezelő anyagokat.

 

A H2OFF® termékek a legszigorúbb minőségi követelményeknek is megfelelnek, folyamatos fejlesztésükben a technológiában élenjáró nyugat-európai cégek vesznek részt. Autóápoló termékcsaládunk professzionális, biztonságos és kényelmes megoldás a szélvédők és lámpa búrák, illetve a teljes karosszéria és az alufelnik bevonására.

Videók...

H2OFF®Yacht az alábbi felületeken mutat megoldásokat:

- Üveg
- Króm
- Műanyag
- Alumínium

- Vitorla
- Teakfa
- Víz feletti rész

- Víz alatti rész

H 2 OFF ® Yacht rendszer előnyei:

- Biztonság
- Szélvédőkön alkalmazva megakadályozza a vízfátyol kialakulását
- Kényelem
- Hosszan tartó, higiénikus tisztaság
- Védelem

- Több évig tartó biztos felületvédelem a professzionális anyagoknak és szakszerű felhordásnak köszönhetően
- Vízlepergető hatású
- Szennyeződés taszító
- Öntisztuló hatású
- Tartós védelem
- Környezetbarát hatású
- Időjárás álló
- UV védelem

- Meggátolja a só és a kalcium okozta károsodást
- Könnyen tisztítható
- Értékállóság

H2OFF®Yacht és Hajó Felületvédelem

Nanobionic hajófelület védelem

 

 

 

A természet által kínált praktikus megoldások egyike a lótuszvirág levelén megfigyelhető szennytaszító és vízlepergető hatás.
A hidrofób hatásnak köszönhetően a növény levelén nem tapadnak meg a szennyeződések, illetve a legördülő esőcseppek könnyedén lemossák azokat. Ennek a jelenségnek a leképezése a nanorészecskék által létrehozott védőréteg, amely víz-és szennytaszító hatása révén nemcsak a környezeti hatások ellen nyújt védelmet, hanem jelentős mértékben megkönnyíti a felület tisztítását.

 

 

 

Felületkezelés nanotechnológiával

 

Számtalan felületkezelési eljárás létezik, melyek során különböző hatékonyságú és tartósságú víztaszító réteggel vonják be a felületet szilikont, teflont, waxot vagy más anyagokat használva.
A nanotechnológia forradalmi újdonsága abban rejlik, hogy a molekulák szintjéig hatolva, „alulról felfelé" építkezve képes új tulajdonságokkal rendelkező, funkcionális anyagokat előállítani (például: karc és páramentes üvegfelületeket vagy vízlepergető öntisztuló anyagokat). A nanobionikus H2OFF® termékekkel végzett felületkezelés három lépésből áll, melyek szakszerű alkalmazása biztosítja a tartós, kemény védőbevonatot a felületeken.

Polír

Először a H2OFF® Szélvédő Polírral a már előzetesen letisztított
felületről a nanoméretű szennyeződéseket is eltávolítjuk.

Tisztító

Ezután a H2OFF® Univerzális Tisztítóval eltávolítjuk a polír maradványait.

Bevonat

Harmadik lépésként a H2OFF® Szélvédő Bevonat felvitele biztosítja majd a kezelt réteg különleges fizikai és kémiai tulajdonságait (karcoknak és kisebb mechanikai igénybevételeknek ellenálló, UV-stabil, megóvja a felületet a szennyeződések – savas eső, madárürülék – maró hatásaitól, fagy- és hőálló). A teljes száradás után kialakul egy speciális felületszerkezet, mely szennytaszító, vízlepergető és öntisztuló tulajdonságaival egészíti ki a nanobevonatot.

 

A különböző funkciókkal bíró nanoméretű, láthatatlan részecskék, a megfelelő porlasztásnak,
felhordásnak és polírozásnak köszönhetően nanohálóvá rendeződnek és tartós,
hatékony bevonatokat képeznek.

 

Nanotechnológia, a parányi dolgok forradalma

A tudomány megállás nélkül keresi a kisebb, gyorsabb, pontosabb, nagyobb teljesítőképességgel bíró megoldásokat. A hagyományos technológiák miniatürizálása mára a nanotechnológiában öltött formát, útjára indítva ezzel a XXI. század stratégiai jelentőségű iparágát.
A nanotechnológia forradalmának köszönhetően a mérnöki tervezés atomnyi méretekben valósul meg (1 milliméter = 1.000.000 nanométer, az emberi hajszál 80.000 nanométer vastagságú). Olyan termékeket, anyagokat alkothatunk így, melyek már az elemi részecskéik szintjén tökéletesen kontrolláltak, tulajdonságaik célirányosan befolyásoltak.

 

Ezek az anyagok már számtalan területen bizonyítottak (orvostudomány és gyógyszeripar, mikroelektronika, textilipar, űrtechnika és autóipar), és vitathatatlanul a jövő csúcstechnológiájának hírnökei.

 

Bionic - természettől ellesett megoldások

A bionic, mint tudományág azzal foglalkozik, hogy a természettől ellesett megoldásokat miként lehet átültetni az ipari alkalmazások területére. A bionic tudósok átütő sikereket értek el például az orvostudomány területén az ultrahang bevezetésével, a radar használatával vagy a delfinek bőréhez hasonlatos felületekkel a búvárruháknál. A természetben végzett megfigyeléseket felhasználják ezen kívül a kibernetika és a mesterséges intelligencia kutatásának kapcsán is.

 

A természet által kínált praktikus megoldások egyike a lótuszvirág levelén megfigyelhető szennytaszító és vízlepergető hatás. A hidrofób hatásnak köszönhetően a növény levelén nem tapadnak meg a szennyeződések, illetve a legördülő esőcseppek könnyedén lemossák azokat.Ennek a jelenségnek a leképezése a nano részecskék által létrehozott védőréteg, amely víz- és szennytaszító hatása révén nemcsak a környezeti hatások ellen nyújt védelmet, hanem jelentős mértékben megkönnyíti a felület tisztítását.

Ez a megoldás kiválóan alkalmas üvegek, szélvédők, fóliák vagy akár a teljes karosszéria tisztán tartására. Hatásának köszönhetően kevésbé szennyeződnek el a felületek, ritkábban kell takarítani azokat, és az esetleges szennyeződések is könnyen eltávolíthatóak (easy-to-clean hatás).

 

- H2OFF® szélvédő és fényszóró bevonatok

 

A megfelelő látás és láthatóság elengedhetetlen a biztonságos vezetéshez. A H2OFF® nanotechnológiával előállított felületkezelő bevonatok segítenek autója üvegfelületeinek megóvásában, hozzájárulva így a komfortosabb, biztonságosabb vezetéshez

 

Vízlepergető hatás - Akár 50%-al nagyobb komfortérzet éjszakai vezetésnél és esős időben.

 

A nanobionikus H2OFF® szélvédő- és fényszóróbevonatok megakadályozzák a kezelt felület felszínén a vízfátyol kialakulását, ezáltal csökkentik a fénytörést, elősegítve így a biztonságosabb vezetést.

 

Tisztább üvegfelületek - A rövidebb reakcióidőnek köszönhetően 70 km/h-ás sebességnél átlagosan 20 méterrel rövidebb a féktávolság.

 

A nanobevonattal kezelt szélvédőn és fényszóró búrákon kevesebb szennyeződés tapad meg, illetve a szennytaszító bevonat öntisztuló hatása jóvoltából a szennyeződések nagy része tiszta
vízzel könnyedén eltávolítható.

Ellenálló védőbevonat - Kiváló fényerő évekig, 30% extra felületvédelem a
lámpabúrák karcmentessége érdekében.

A H2OFF® -al kezelt felületek hosszú ideig ellenállóak az időjárási viszontagságokkal, a különböző felületi szennyeződésekkel és a karcokkal szemben. A bevonatokkal megelőzhető a szélvédőn és lámpabúrán a karcok kialakulása, a felületek elszennyeződése, kopása, mattulása.

• Könnyen és olcsón tisztítható felületek a szennytaszító és az öntisztuló hatásnak köszönhetően.
• Hosszan tartó védelem az UV-stabil és időjárásálló, professzionális anyagoknak köszönhetően.
• Környezetbarát, csúcstechnológiával előállított bevonatok (nem tartalmaznak szilikont, polimereket, polikarbonátot, akrilt és waxot).
• Teljes körű szolgáltatás a H2OFF® termékcsalád forgalmazása és felhordása terén.
• Garancia az általunk kezelt autókra akár 60 000 km vagy 2 év erejéig.

- H2OFF® karosszéria védelem

 

H2OFF® teljes karosszéria kezelések X Ft + ÁFA-tól.

Az autóipar fáradhatatlanul fejleszt a jobb, biztonságosabb, kényelmes gépjárművek érdekében. A nanotechnológia területén is hasonlóan fontosak ezek a célok. A H2OFF® termékcsalád professzionális felületkezelő megoldásokat kínál Önnek, mellyel kényelmesebbé, biztonságosabbá teheti autója használatát.

 

H2OFF® frontkezelések X Ft + ÁFA-tól.

 

A frontkezelés díja a következő elemek kezelését tartalmazza:
• motorháztető
• első lökhárító
• első sárvédők
• „A” oszlop
• első alufelnik
• front szélvédő
• tükrök

 

A H2OFF® szélvédő- és fényszóróbevonatok megakadályozzák a kezelt felület felszínén a vízfátyol kialakulását és a csökkentik a fénytörést, elősegítve így a biztonságosabb vezetést. A kialakuló víztaszító „lótusz-hatás" (hydrofob effect) következtében a vízcseppek a menetszélben legördülnek az ablakról, ennek köszönhetően növekszik a komfortérzet vezetés közben, és csökken a reakcióidő a veszélyhelyzetekben.

 

A nanobevonat megakadályozza az ablakon és a lámpabúrán a karcok kialakulását, lassítja a felületek kopását, gátolja az üveg elszennyeződését, mattulását, és megkönnyíti annak tisztítását, így biztosítva a tökéletes fényerőt, látást és láthatóságot.

 

A tudomány területén számtalan, a természettől ellesett és továbbfejlesztett innovációt találunk. A nanotechnológiával előállított felületkezelő bevonatok is ezek közé tartoznak.
A lótuszvirág levelének felszínén kialakuló víztaszító hatás miatt ez a növény öntisztuló. A nanotechnológia sokféle felületen képes hasonló szerkezetet létrehozni, ezeken nemcsak kevesebb szennyeződés tapad meg, de az öntisztuló hatásnak köszönhetően a szennyeződések nagy része tiszta vízzel könnyedén eltávolítható. A nanobionikus H2OFF® anyagokkal felületkezelt gépjármű tisztítása egyszerűbbé és gyorsabbá válik.

A nanobionikus H2OFF® bevonatok professzionális, akár több évig tartó védelmet biztosítanak a gépjármű külső felületének. A technológia megóvja a fényezést a szennyeződések maró hatásaitól (savaseső, madárürülék, téli útsózás, légköri szennyeződések), emellett UV-sugárzás, korrózió és karcolódás elleni védelmet is biztosít. A H2OFF® bevonatok egyedülálló segítséget nyújtanak autója állagmegóvásában.

 

Ha bármilyen kérdése van, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz, hívjon minket bizalommal, mindenben segítünk!

 

A H2OFF® Garancia-program

A Garancia-program az ügyfél-elégedettségi szint emelésére szolgál.

 A H2OFF® 6 hónap cseregaranciát biztosít a felhasználók részére.

 A program keretében mindenki, aki H2OFF® szélvédőkezelést vásárol,
kap mellé egy garanciakártyát.

 Reklamáció esetén a garanciakártya, illetve a számla bemutatásával
lehet érvényesíteni a cseregaranciát arra az autóra, aminek a rendszáma
a központban leadott garanciakártyán szerepelt.

 A szélvédőn feltétlenül rajta kell lennie a kis H2OFF® kerek matricának,
ami bizonyítja, hogy ez a szélvédő lett kezelve, és nem cserélték azt ki
az autón.

 Garancia érvényesítéséhez szükséges:

- garanciakártya, illetve az azon lévő adatok

 - számla

 - kis kerek matrica a szélvédőn

A Garancia-program keretében a reklamációkat a központi ügyfélszolgálaton kezeljük,

annak elérhetőségein lehet bejelenteni azokat.

 

A garancia kivizsgálása során kikeressük az adatbázisból az ügyfél adatait.

Amennyiben az adatok helyesek és a reklamáció jogos, az ügyfél ugyanazon a Nanoponton, ahol a kezelést eredetileg kapta érvényesítheti a cseregaranciát.
Minden garanciális bejelentésről jegyzőkönyv készül, és kivizsgálásra kerül a hiba oka az érintett Nanoponton.

 

 

lap teteje

 

 

 

 

E-mail:

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.u

info@autodivus.hu

 

 

Biztosítás

 Biztosítás kötés

Ügyintézés

Nanobionic