Translate

Fontos

Tudta Ön, hogy az Európai Unióban minden gépkocsi tulajdonos szabadon választhatja meg, hogy hol végezteti a gépkocsija karbantartását?

Tovább...

 

Autósport

Partnereink

 

 

A választás joga vonatkozik minden fizetős munkára, akár gyári garanciaidőn belül is.

A gépkocsigyártók az 1400/2002 EK és a 461/2010/EU Rendelet (Csoportmentességi rendelet)hatálybalépését megelőzően a garancia érvényességét a márkaszervizekben végrehajtott kötelező karbantartáshoz kötötték. A Rendelet hatálybalépésével ez a kikötés már nem alkalmazható. A garancia továbbra is a beütemezett karbantartás végrehajtásához kötött, de függetlenül attól, hogy azt a márkaszerviz hálózaton belül hajtják végre, vagy sem ! A feltétele az, hogy végrehajtása a gyártó által rendelkezésre bocsátott előírásoknak megfelelően történjen, illetve adóügyileg dokumentálható legyen. Ezt mi biztosítjuk!

Egyértelmű, hogy a független szerelőműhely a törvényi garancia ideje alatt (természetesen azt követően is) a járművön bármilyen karbantartási és javítási beavatkozást elvégezhet (a garanciális javítások, illetve a hibás jármű térítésmentes javítása kivételt képeznek) anélkül, hogy ez a garancia megszüntetésére jogosítaná fel az eladót/gyártót.

 

<--- vissza

Biztosítás

 Biztosítás kötés

Ügyintézés

Nanobionic