Translate

Fontos

Tudta Ön, hogy az Európai Unióban minden gépkocsi tulajdonos szabadon választhatja meg, hogy hol végezteti a gépkocsija karbantartását?

Tovább...

 

Autósport

Partnereink

 

 

 

 

Kis családi vállalkozásként kezdte működését cégünk 1984-ben.
A mai napig fontos számunkra a bensőséges kapcsolat megtartása és kialakítása meglévő és új ügyfeleinkkel.
Évről-évre folyamatosan növekvő eredményeket érünk el. Célunk, hogy hosszú távú kapcsolatot alakítsunk ki ügyfeleinkkel, így a kis javítási munkákat is körültekintő odafigyeléssel, nagy gondossággal végezzük.

 

Kárrendezési központunk fő profilja a gépjármű káresemény bekövetkezésétől az újbóli használatbavételig történő összes tevékenység koordinálása, karosszériajavítás, fényezés, teljes körű biztosítási ügyintézés.
Minden típusú személy és kisteherautók karosszéria javítását és fényezését vállaljuk.
Napjaink legmodernebb digitális ponthegesztőjével, fényezőkamrájával illetve húzató padjával dolgozunk a tökéletes végeredmény eléréséért.
Elvünk, hogy nem csak a sérült gépkocsival, hanem a balesetet szenvedett emberrel is foglalkoznunk kell. Ezért, amikor hozzánk érkezik valaki a problémájával, minden terhet igyekszünk levenni a válláról, ami a balesettel kapcsolatos. Leteszi nálunk a sérült autót és a kárfelvételtől kezdve a fényezésig minden a mi gondunk, a megrendelőnek csak a megjavított gépkocsi átvétele marad.

 

 

Az Autodivus Kft. leginkább abban különbözik versenytársaitól, hogy ügyfelei többéves együttműködés után is maximálisan elégedettek a kiszolgálás stabilan kiváló minőségével.

 

 

E-mail:

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.u

info@autodivus.hu

 

 

Biztosítás

 Biztosítás kötés

Ügyintézés

Nanobionic